سهند درب
خط میانی
نصاب درب ضد سرقت

نصاب درب ضد سرقت

درب‌های ضد سرقت مانند دیگر درب‌ها نیستند و برای عملکرد حداکثری، نیاز به نصب صحیح دارند. در بسیاری از موارد دیده شده که به دلیل استفاده نکردن از تجارب نصاب درب ضد سرقت برای استفاده از این محصول و در نتیجه نصب نادرست، مشتری با مشکلاتی مانند افت درب بعد از مدتی، عایق نبودن درزها، عملکرد غیر دقیق قفل و مواردی از این دست مواجه شده است. بنابراین استفاده از تکنسین‌ها و افراد مجربی که در زمینه نصب درب ضد سرقت تخصص دارند؛ جزء ضروری و مهم فرآیند نصب درب است.
این افراد هم می‌توانند درب را به درستی راه‌انداری کنند و هم اینکه به روش‌های حل مشکلاتی مانند باز کردن درب ضد سرقت بدون استفاده از کلید اشراف دارند. ضمن اینکه از آنها معمولا به عنوان آخرین خط دفاعی در برابر حل مشکلات درب و ارائه خدمات تعمیرات تخصصی یاد می‌شود.
یک نصاب حرفه‌ای باید بتواند مشکلات و ایرادات درب را به خوبی تشخیص داده و به سرعت آنها را برطرف کند. اما دقیقا چه چیزی یک نصاب درب ضد سرقت ماهر را از نصابان معمولی متمایز می‌سازد؟ در این مقاله ویژگی‌ها و مهارت‌هایی که یک فرد معمولی را به نصاب درب ضد سرقت موفق تبدیل می‌کند مورد بررسی قرار گرفته است.

 ویژگی‌های یک نصاب درب ضد سرقت حرفه‌ای

همانطور که شما برای خرید درب ضد سرقت مناسب به نظرات کارشناسانه فروشندگان حرفه‌ای نیاز دارید؛ برای استفاده از این محصول نیز تا حدود زیادی وابسته به مهارت نصاب هستید. یک نصاب خوب و حرفه‌ای درب باید ویژگی‌های خاصی از جمله موارد زیر را داشته باشد:

 

مهارت های نصاب درب ضد سرقت

 

مهارت حل مشکل درب

مشکلات زیادی ممکن است طی مراحل نصب برای درب‌های ضد سرقت ایجاد شود. به عنوان مثال ممکن است لولاها بعد از نصب کم کم شل شوند و یا از همان لحظه اول صدای جیر جیر بدهند. گیر کردن درب به کف زمین، خرابی قفل و یا جفت نبودن کامل درزها نیز از دیگر مشکلاتی هستند که یک نصاب حرفه‌ای باید بتواند به سرعت علت بروز آنها را تشخیص داده و اقدامات لازم برای رفع‌شان را انجام دهد.

یک نصاب درب ضد سرقت کار بلد باید آنقدر روی اجرای درب و نحوه کار آنها تسلط داشته باشد که بتواند برای رفع هر مشکلی که ممکن است در روند نصب یا حتی بعد از آن ایجاد شود آماده باشد. ضمنا آنها باید به ابزارهای مناسب برای حل این مشکلات دسترسی داشته؛ بدانند که باید برای رفع مشکل به دنبال چه چیزی بگردند و مهارت حل مشکل را داشته باشند.

 

تسلط به شیوه اندازه‌گیری صحیح

حتما می‌دانید که در زمان خرید درب ضد سرقت حتما باید از فروشنده بخواهید که برای اندازه‌گیری دقیق، نصاب به محل اعزام کند. مرحله اندازه‌گیری و دقت در اجرا آن باعث می‌شود که محصول ساخته یا خریداری شده دقیقا هم اندازه محل نصب باشد. این هماهنگی ابعادی سبب می‌شود که هم کار نصب اجزای مختلف مانند روکوب درب ضد سرقت ساده‌تر شده و هم از ایجاد مشکلاتی که زمان نصب و بهره‌برداری از درب را افزایش می‌دهند جلوگیری شود.

ضمنا وقتی تکنسین بداند که چطور باید ابعاد طولی و عرض درب را اندازه‌گیری کند؛ قادر خواهد بود که بدون نیاز به بنایی و ایجاد تغییر در دیوارهای جانبی، دربی مناسب را برای خرید به مشتری پیشنهاد کند.

 

آشنایی با قوانین ساخت و ساز

آگاهی از قوانین ساخت و ساز یک مهارت عالی برای نصاب درب ضد سرقت است. طبق قوانین جدید، کلیه درب‌های ورودی بسته به کاربری و تعداد طبقات ساختمان، باید دارای مشخصات و ویژگی‎‌های منحصربه‌فردی باشند. عدم انطباق نوع درب و شیوه نصب آن با آنچه در قوانین و مقررات نوشته شده است؛ یکی از شایع‌ترین مشکلاتی است که ممکن است مالکین با آنها مواجه باشند. مالکان اغلب قوانین ساختمان را نمی‌دانند و برای اطلاع از پروتکل‌های مورد نیاز جهت خرید و نصب درب‌های ورودی به مهارت تکنسین‌ها متکی هستند.

 

قدرت تشخیص مشکلات با هدف کاهش هزینه‌ها

نصاب معمولا اولین فردی است که هنگام راه‌اندازی درب متوجه مشکلات آن می‌شود و می‌تواند با تکیه بر مهارت‌ها و دانش خود، راه‌حلی را پیش روی مالک قرار دهد که هزینه‌ها را کاهش می‌دهد. وقتی نصاب به راه‌حل‌های کارآمدتری برای نصب صحیح یا تعمیر درب اشراف داشته باشد؛ در هزینه‌های مشتری صرفه‌جویی می‌شود. به عنوان مثال اگر او بتواند با توجه به شرایط محل نصب و نوع درب، روش درب نصب را تشخیص دهد؛ از هزینه‌های اضافی که ممکن است بر اثر استفاده از روش نادرست ایجاد می‌شوند پیشگیری کند. همانطور که می‌دانید درب‌های ضد سرقت را می‌توان به روش‌های مختلف آماده بهره‌برداری کرد.

این موضوع که کدام روش اقتصادی‌تر و مناسب‌تر است؛ یکی از مهارت‌های اصلی و مهم نصاب درب ضد سرقت محسوب می‌شود.

 

ویژگی هایی که نصاب درب باید داشته باشد

 

 پاسخگویی به نیاز مشتری

یک نصاب حرفه‌ای به نصابی گفته می‌شود که ضمن خوش‌رفتاری و برخورد مودبانه، بتواند در تمامی ساعات کاری به تماس‌های مشتری که جهت تعمیر و نگهداری درب انجام می‌شود پاسخ بدهد و در واقع ارتباط با مشتری را مدیریت کند.

نصابان باتجربه می‌دانند که باید بتوانند با مشتریان ارتباط مودبانه برقرار کرده و در گام اول حل مشکلات‌شان، با آنها همدلی کنند. این افراد همچنین می‌دانند که وقتی با مشتریان صحبت می‌کنند؛ نماینده برند تولید یا عرضه‌کننده درب بوده که به عنوان کارفرمای آنها شناخته می‌شود. در کل هدف آنها باید حل مشکلات مشتری با حداقل هزینه و حداکثر سرعت عمل باشد.

 

 توانایی ارائه پیشنهادات سازنده

گاهی به مرور زمان، بسته به جنس درب و میزان استفاده از آن ممکن است مشکلات پیش‌بینی نشده‌ای ایجاد شود که مالک توان حل آن را نداشته باشد. به عنوان مثال ممکن است قفل خراب شود یا نیاز به تعویض روکش درب ضد سرقت باشد. در این شرایط دسترسی به فردی که اطلاعات کامل دارد و نظرش بر اساس تجربه، کارشناسانه و سازنده است؛ می‌تواند راه‌حل مشکل باشد.

بنابراین یکی از ویژگی‌هایی که نصابان معمولی را از یک نصاب حرفه‌ای درب‌های ضد سرقت متمایز می‌سازد؛ توانایی پیدا کردن و پیشنهاد راه‌حل‌های ارزان قیمت و کارآمد است. مثلا ممکن است یک مشتری به دلیل عدم آگاهی از نحوه کار قفل، تصور کند که قفل درب ساختمان دیگر کارایی ندارد و تعمیرپذیر نیست. در این شرایط اولین اقدامی که انجام می‌دهد؛ تعویق قفل و دور انداختن قفل قدیمی است. این در حالی است که نصابان و تکنسین‌های متخصص، با نحوه عملکرد تک تک اجزای این محصول آشنا هستند و ممکن است پیشنهاد بهتری از تعویض به شما ارائه دهند.

 

همانطور که مشاهده کردید؛ استفاده از نصاب درب ضد سرقت به جای افراد غیرمتخصص، مزایای زیادی برای شما به همراه دارد. بنابراین اگر قصد دارید برای ساختمانی درب ضد سرقت بخرید؛ حتما از فروشگاهی که خرید می‌کنید تقاضای اعزام نیروی فنی جهت نصب درب ضد سرقت داشته باشید تا بتوانید سال‌ها بدون مشکل از این محصول استفاده کنید.

 

خط میانی
خط میانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *