سهند درب
خط میانی
قفل برقی درب ضد سرقت

قفل برقی درب ضد سرقت

قفل برقی یک نوع قفل دیجیتالی است که قابلیت نصب بر روی انواع درب به خصوص درب‌های ضد سرقت را دارد. این قفل‌ها به قفل لا دری نیز معروف هستند و نصب بسیار ساده و راحتی دارند. در ادامه این مقاله ضمن معرفی این محصول، در مورد طریقه نصب قفل برقی درب ضد سرقت نیز صحبت خواهیم کرد.

 

قفل برقی درب ضد سرقت چیست؟

در حال حاضر طیف وسیعی از قفل‌های مکانیکی و برقی در بازار وجود دارد که قابل نصب بر روی انواع درب ضد سرقت و درب اتاقی هستند. زبانه این قفل‌ها شیب‌دار است و همین موضوع باعث می‌شود که باز و بسته شدن درب ساده‌تر شود. قفل‌های برقی جدید این قابلیت را دارند که با دستگاه‌های کنترل تردد مانند دستگاه حضور و غیاب هماهنگ شده و از این دستگاه‌ها فرمان بپذیرند. این آپشن برای ساختمان‌های اداری بسیار مفید است؛ زیرا در صورت تنظیم قفل مقابل برقی درب ضد سرقت با دستگاه حضور و غیاب، هر زمان که مرحله احراز هویت انجام شود؛ درب به صورت خودکار باز می‌شود.

 

قفل برقی درب ضدسرقت

 

قفل ریموتی درب چوبی

ممکن است این تصور غلط در ذهن شما وجود داشته باشد که قفل‌های ریموت‌دار و برقی فقط قابل نصب بر روی درب‌های آهنی مانند درب حیاط و درب پارکینگ هستند.

این در حالی است که شما می‌توانید از این قفل‌ها روی هر نوع دربی، حتی درب‌های چوبی نیز استفاده کنید.

بسیاری از افرادی که برای خرید درب ضد سرقت به بازار مراجعه می‌کنند به دنبال این هستند که علاوه بر روش‌های دیگر مانند استفاده از قفل شب بند درب ضد سرقت راهی را پیدا کنند که بتوانند درب اصلی ساختمان را مجهزتر و ایمن‌تر کنند.

با استفاده از قفل برقی درب ضد سرقت یا همان قفل ریموتی مخصوص درب چوبی، کنترل ترددها در ساختمان به دست خودتان است و می‌توانید درب اصلی را فقط با فشار یک دکمه باز و بسته کنید. کلینیک‌های خصوصی، باشگاه‌های ورزشی و حتی گالری‌های جواهر فروشی از جمله مراکزی هستند که می‌توانند از مزایای این محصول استفاده کنند.

قفل ریموتی درب شیشه‌ای

 

قفل‌های برقی قابلیت نصب بر روی درب‌های اتوماتیک شیشه‌ای که دارای فریم فلزی هستند را دارند. این قفل‌ها معمولا با برق 12 ولت کار می‌کنند و براکت آنها روی چهارچوب شیشه‌ای درب نصب می‌شود. اکثر قفل‌های برقی که مخصوص این درب‌ها طراحی و تولید شده‌اند مجهز به سیستمی به نام UPS هستند که برق مورد نیاز برای باز شدن درب در شرایط اضطراری مانند قطعی را تامین می‌کند.

قیمت قفل برقی درب ضد سرقت

به طور کلی قفل‌های برقی یا دیجیتال به نسبت قفل‌های مکانیکی از قیمت بالاتری برخوردار هستند. برای استعلام قیمت قفل برقی درب ضد سرقت کافیست که با کارشناسان بخش پاسخگویی تلفنی مجموعه آداک تماس گرفته و ضمن دریافت لیست قیمت‌ها، از مشاوره تخصصی بهره‌مند شوید.

 

انواع قفل برقی درب ضد سرقت

 

روش نصب قفل برقی درب ضد سرقت

قفل برقی درب ضد سرقت از دو قسمت اصلی به نام‌های بوبین و قاب فلزی تشکیل شده است. این دو قسمت توسط دو پیچ به یکدیگر متصل شده‌اند. سایز برشی که روی این قاب وجود دارد در مدل‌های مختلف متفاوت است. به همین خاطر است که قفل قابل نصب بر روی درب چوبی معمولی برای استفاده بر روی درب‌های ضد سرقت مناسب نیست.

به طور کلی سایز شفت قفل مکانیکی درب ضدسرقت بزرگ‌تر از برش روی بدنه قفل برقی است. پس اگر قصد دارید روی یک درب ضد سرقت قفل برقی نصب کنید؛ باید از مدلی استفاده کنید که برش بزرگ‌تری دارد. بنابراین تفاوت بین مراحل نصب قفل‌های برقی روی درب‌های چوبی و نصب این محصول روی درب ضد سرقت همین سایز برش است.

متاسفانه برخی از فروشندگان با سوء استفاده از این عدم آگاهی مشتریان، قفل‌هایی که فقط 30 الی 40 هزار تومان گران‌تر هستند را به نام قفل برقی مخصوص درب ضد سرقت با قیمت‌های گزاف به فروش می‌رسانند.

دو قسمت مجزا به نام‌های اهرم تنظیم وضعیت و لبه متحرک روی بوبین این قفل وجود دارد که هر کدام نقش پررنگی در کارایی قفل برقی درب ضد سرقت دارند.

اهرم تنظیم برای زمانی به کار برده می‌شود که میزان تردد از درب زیاد است و نیازی نیست برای هر بار ورود و خروج دکمه روی ریموت را زده یا رمز عبور را وارد کنید. هر زمان که این اهرم را روی حالت خلاص قرار دهید؛ بخش دوم یا همان لبه متحرک نیز در حالت خلاص قرار می‌گیرد. در این حالت هر بار که درب را فشار می‌دهید؛ بدون نیاز به فشردن دکمه می‌توانید وارد ساختمان شوید. قرار گرفتن این اهرم روی حالت نرمال باعث می‌شود که برای هر بار تردد نیاز داشته باشید که یک بار فرمان صادر کنید.

 

نصب قفل مقابل برقی اتومات با قفل مقابل برقی پیم‌دار یا زبانه‌دار چه تفاوتی با یکدیگر دارد؟

تنها تفاوت اصلی بین این دو مدل قفل، وجود یک پیم اضافه است. این پیم بسیار کارآمد بوده و در زمان نصب قفل روی درب به دردتان می‌خورد. در قفل برقی درب ضد سرقت اتوماتیک هر زمان که ولتاژ 12 ولت در بوبین جریان پیدا کند زبانه متحرک خلاص می‌شود. در مدل پیم‌دار این محصول، زبانه متحرک زمانی خلاص می‌شود که پیم تحت فشار قرار داشته باشد. در این شرایط ولتاژ 12 ولت جریان پیدا می‌کند.

 

 نتیجه‌گیری

با نصب قفل‌های برقی از هر نوعی که باشند؛ از بسیاری از مشکلاتی که در قفل‌های معمولی شایع هستند پیشگیری می‌شود. به عنوان مثال شکستن کلید در قفل درب ضد سرقت که مشکل شایعی است با استفاده از قفل برقی که بدون اعمال فشار باز می‌شود حل خواهد شد.

بنابراین اگر به دنبال قفلی بدون دردسر هستید؛ به جای قفل‌های معمولی از قفل‌های برقی استفاده کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر پیرو انواع درب ساختمانی می‌توانید به مقالات دیگر وب‌سایت مانند درب لابی شیشه ای یا فلزی ؟ کدامیک بهتر است مراجعه کنید.

 

خط میانی
خط میانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *