سهند درب
خط میانی
آیا تعمیر روکش درب ضد سرقت قابل انجام است ؟

آیا تعمیر روکش درب ضد سرقت قابل انجام است ؟

برای دریافت پاسخ مهم‌ترین سوالات در مورد تعمیر روکش درب ضد سرقت و آشنایی با انواع روکش موجود در بازار، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

روکش درب ضد سرقت مانند هر وسیله دیگری ممکن است بعد از مدتی استفاده، دچار خط و خش و آسیب‌دیدگی شود و نیاز به تعمیر داشته باشد. علاوه بر این گاهی برخی از افراد برای تغییر دکوراسیون خانه و ایجاد یک فضای جدید، اقدام به تغییر رنگ درب ورودی خانه می‌کنند.

سرویس تعمیر روکش درب ضد سرقت بهترین پیشنهادی است که می‌توان به این افراد ارائه کرد. در این مقاله می‌خواهیم علاوه بر توضیح مراحل تعمیر روکش درب ضد سرقت در مورد انواع روکش درب نیز صحبت کرده و بهترین جنس روکش درب ضد سرقت را به شما معرفی کنیم.

تعمیر روکش درب ضد سرقت

روکش، خارجی‌ترین بخش درب است. به همین خاطر در طول روز ممکن است بارها در معرض برخورد و تماس با عوامل مخرب باشد. این ویژگی باعث می‌شود حتی با وجود مراقبت‌های فراوان از درب ضد سرقت منزل، باز هم به مرور زمان، روکش آن آسیب فیزیکی ببیند و نیاز به تعمیر پیدا کند. از طرفی، روکش نقش مهمی در زیبایی درب بازی می‌کند. بنابراین حتی کوچک‌ترین آسیب یا خط و خش نیز ممکن است ظاهر کلی درب را تحت تاثیر قرار دهد.

از آنجایی که درب ضد سرقت عموما به عنوان درب ورودی ساختمان استفاده می‌شود؛ بیش از درب‌های داخلی مانند درب اتاق خواب و حمام در معرض تماس با عوامل محیطی مانند نور خورشید، رطوبت و تغییر دما است. بنابراین خرابی روکش آن به مرور زمان کاملا طبیعی است. حال سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است که آیا این خرابی قابل تعمیر است؟ آیا می‌توان به جای پرداخت هزینه اضافی برای خرید یک درب جدید، همین درب آسیب دیده را تعمیر کرد و با تعویض روکش، یک درب نو به دست آورد؟ پاسخ کلی به این سوال مثبت است. خدمات تعمیر روکش درب ضدسرقت یکی از مهم‌ترین خدمات شرکت‌های تولیدکننده و عرضه‌کننده درب‌های چوبی داخلی و ضد سرقت است.

تعمیر روکش درب ضد سرقت

به طور کلی تعمیر روکش درب نسبت به خرید درب ضد سرقت بسیار مقرون‌به‌صرفه‌تر است. به شرطی که حتما توسط یک فرد متخصص انجام شود. اولین قدم برای تعمیر روکش درب ضد سرقت بررسی روکش فعلی آن از نظر جنس و شرایط فیزیکی آن و کلاف کلی درب است. بعد از اتمام این مرحله باید روکش جدیدی که متناسب با نیاز مشتری است انتخاب شود. کیفیت روکش‌های موجود در بازار با یکدیگر متفاوت است. بنابراین در زمان انتخاب باید علاوه بر بودجه مد نظر، به انتظاری که از روکش جدید دارید نیز توجه کنید. در ادامه بیشتر در مورد انواع روکش درب ضد سرقت صحبت کرده‌ایم.

بعد از انتخاب نوع و رنگ روکش جدید، نوبت به مرحله تعمیر درب می‌رسد که حتما باید زیر نظر یک فرد متخصص انجام شود. اگر این پروسه را به دست افراد بی‌تجربه بسپارید؛ ممکن است به دلیل نصب اشتباه، طول عمری که از روکش انتظار می‌رود کاهش پیدا کند. بنابراین حتما برای تعمیر روکش درب ضد سرقت به مراکز و کارگاه‌های تولیدی معتبر مراجعه کنید.

انواع روکش درب

در حال حاضر 6 نوع روکش در بازار وجود دارد که قابل نصب بر روی درب‌های ضد سرقت هستند.

روکش طبیعی راش : یکی از بهترین و محبوب‌ترین روکش‌های موجود در بازار همین روکش راش است که رگه‌های چوب روی آن کاملا مشهود است. به همین دلیل به افرادی که به زیبایی درب و کیفیت روکش آن اهمیت می‌دهند؛ استفاده از روکش طبیعی راش توصیه می‌شود.

روکش طبیعی گردو : روکش تهیه شده از چوب گردو نیز یکی از باکیفیت‌ترین روکش‌های موجود در بازار است که به دلیل مرغوبیت بالا، طرفداران زیادی دارد. ظاهر این نوع روکش نیز مانند روکش راش دارای رگه‌های خاصی است که زیبایی فوق‌العاده‌ای به درب می‌دهند.

روکش لمینیت : این روکش دقیقا از همان جنسی است که به عنوان کفپوش استفاده می‌شود. این محصول در واقع یک فرآورده چوبی است و مستقیما از خود چوب تهیه نمی‌شود. علاوه بر کفپوش، برای تهیه دیوارپوش و روکش درب نیز می‌توان از این فرآورده استفاده کرد. مقاومت بالا در برابر اشعه‌های مضر خورشید که معمولا به مرور زمان باعث تغییر رنگ روکش می‌شوند؛ از جمله مهم‌ترین مزایای این نوع روکش است. روکش لمینیت از نظر ظاهری آنقدر شبیه به روکش‌های چوبی است که افراد عادی و معمولی نمی‌توانند تفاوت آن را با روکش‌های طبیعی تشخیص دهند.

روکش هایگلاس : هایگلاس نوعی MDF است که رویه آن با جنس پلگسی گلاس پوشیده شده است. پلگسی گلاس نوعی پلی کربنات شفاف است که نسبت به شیشه سبک‌تر و مقاوم‌تر می‌باشد. بنابراین می‌توان گفت که در تولید این نوع روکش از هیچ نوع ماده طبیعی استفاده نمی‌شود. بنابراین اگر به دنبال روکشی با ظاهری طبیعی هستید؛ استفاده از این نوع روکش را برای تعمیر روکش درب ضد سرقت توصیه نمی‌کنیم. اما درب اتاقی ام دی اف طرفداران زیادی دارد.

روکش هات پرس : تقریبا یکی از ضعیف‌ترین و بی‌کیفیت‌ترین روکش‌هایی که در بازار وجود دارد همین روکش هات پرس است. هات پرس معمولا به صورت پتینه برای پوشش درب‌ اتاقی اچ دی اف (HDF) استفاده می‌شود و قیمت ارزانی دارد.

روکش پرینت : یکی دیگر از روکش‌های مصنوعی و ارزانی که می‌توانید برای تعمیر روکش درب ضد سرقت از آن استفاده کنید؛ روکش پرینت است که برای تولید آن، رگه‌های چوب بر روی MDF چاپ می‌شود.

چند نکته مهم در مورد نگهداری از روکش درب ضد سرقت

همانطور که اشاره شد؛ درب ضد سرقت عموما بیش از سایر درب‌هایی که به عنوان درب داخلی خانه کاربرد دارند در معرض عوامل محیطی است. بنابراین اگر با مراقبت مناسب، میزان تماس درب را با این عوامل به حداقل برسانید می‌توانید پروسه تعمیر روکش درب ضد سرقت خریداری شده را به تاخیر بیاندازید. موارد زیر جزء مهم‌ترین توصیه‌های تخصصی هستند که برای مراقبت از درب‌های ضد سرقت مفید می‌باشند:

نحوه تعمیر روکش درب ضد سرقت

  • برای تمیز کردن درب ضد سرقت هرگز از آب پر فشار استفاده نکنید. برای این کار کافی است که یک پارچه تمیز پنبه‌ای را مرطوب کرده و مقداری شوینده ملایم مانند مایع دستشویی روی آن بریزید. سپس درب را با آن شسته و با پارچه تمیز و خشک دیگری پاک کنید.
  • از آنجایی که روی این درب‌ها یک روکش پودری قرار دارد؛ برای شستن آن استفاده از مواد شیمیایی قوی و پارچه زبر به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. در ضمن فشار آب نیز می‌تواند این لایه پودری را از بین ببرد.
  • اگر بعد از مدتی، قسمت‌های فلزی درب دچار زنگ‌زدگی شد؛ حتما اقدام به تعویض آن کنید و اجازه ندهید که این زنگار به قسمت چوبی درب برسد.
  • از تماس طولانی مدت درب با رطوبت جلوگیری کنید. برای انجام این کار کافی است که بعد از هر بار بارندگی، رطوبت باقی مانده روی درب را با یک پارچه نرم خشک کنید.
خط میانی
خط میانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *