سهند درب
خط میانی
درب شیشه ای سکوریت

درب شیشه ای سکوریت

یکی از محصولات جایگزین بسیار عالی برای درب‌های ساختمانی چوبی و فلزی، درب شیشه ای سکوریت است. این محصول بر خلاف درب‌های ساختمانی دیگر که هدف اصلی از تولیدشان صرفا محافظت از ساختمان است؛ اثر باور نکردنی بر روی ظاهر ساختمان دارد. این درب‌ها را معمولا با شیشه سکوریت یا لمینت که مقاومت بالایی در برابر فشار و ضربه داشته و به سادگی نمی‌شکند می‌سازند. علاوه بر این، درب شیشه ای سکوریت طول عمر بالایی دارد و در هر مکانی که محدودیت در استفاده از درب‌های چوبی و فلزی وجود دارد قابل استفاده است. حتی برای مکان‌های مرطوب مانند حمام و سرویس بهداشتی نیز درب شیشه ای سکوریت قابل استفاده بوده و در چنین شرایطی دچار پوسیدگی و زنگ‌زدگی نمی‌شود.

 انواع درب شیشه ای سکوریت

انواع مختلف این محصول که برخی از آنها قابلیت استفاده به عنوان درب ضد سرقت شیشه ای را دارند نیز عبارتند از:

 

انواع درب شیشه ای سکوریت

 

 درب شیشه‌ای ریلی

این درب به دو صورت دستی و اتوماتیک تولید می‌شود. نوع دستی این محصول به دلیل اشغال فضای کم، برای هر مکانی مناسب است و کارایی دارد. از درب شیشه‌ای ریلی می‌توان به عنوان درب ورودی فروشگاه‌ها، درب راه پله و حتی درب سرویس بهداشتی استفاده کرد.

نوع اتوماتیک این محصول نیز که مکانیزم برقی دارد؛ برای مکان‌های پرتردد مانند بانک‌ها، بیمارستان‌ها و مراکز تجاری مناسب است. این درب هم به صورت ریلی کار می‌کند و با بسته و باز شدن به موقع، از اتلاف انرژی، نفوذ گرد و غبار و ورود آلودگی به داخل ساختمان جلوگیری می‌کند. هر دو این درب‌های شیشه‌ای دارای یک پنل ثابت هستند که لت‌های متحرک پشت آنها قرار می‌گیرند. محصولات زیر، زیر مجموعه درب‌های شیشه‌ای ریلی هستند:

  • تک لنگه متحرک
  • دو لنگه متحرک و دو لت ثابت
  • یک لنگه ثابت و دو لنگه متحرک

درب شیشه‌ای کشویی

این مدل درب ضد حریق شیشه ای به وسیله دست و حرکت بر روی یک ریل مخصوص باز و بسته می‌شود و بیشتر در مغازه‌ها و فروشگاه‌های کوچک کاربرد دارد. این محصول نیز مانند درب‌های ریلی برای نصب فضای زیادی نیاز ندارند و قابل سفارش با انواع شیشه مات و شفاف هستند.

 درب شیشه‌ای لولایی

درب‌های لولایی نیز جزء آن دسته از درب‌هایی است که بدنه اصلی‌شان را با شیشه سکوریت نشکن می‌سازند و هر جایی که امکان استفاده از درب کشویی وجود ندارد قابل استفاده است. گرچه درب‌های کشویی و ریلی فضای کمتری برای نصب نیاز دارند؛ اما اگر نتوان به هر دلیلی از این مدل درب شیشه ای سکوریت استفاده کرد؛ درب لولایی که مانند انواع درب چوبی شیشه خور به فضایی 90 درجه برای بازشو نیاز دارد گزینه خوبی محسوب می‌شود. نوع لولایی این درب نسبت به مکانیزم دستی‌اش یک موتور، چشمی و اپراتور کمتر دارد.

درب لولایی دیگر روی ریل حرکت نمی‌کند و به صورت بازویی باز و بسته می‌شود. این درب‌ها هم به صورت تک لنگه و هم دو لنگه تولید می‌شوند و می‌توان آنها را طوری تنظیم کرد که یک لنگه به داخل و لنگه دیگر به سمت بیرون باز شود.

 

قیمت درب شیشه سکوریت

 

 درب شیشه‌ای اتوماتیک

همانطور که از نام این محصول مشخص است؛ درب شیشه ای سکوریت که استفاده از آن این روزها بسیار رواج دارد؛ بدون دخالت دست و استفاده از نیروی الکتریکی باز و بسته می‌شود. از این درب‌ها بیشتر در مکان‌هایی که پرتردد هستند مانند مترو، بیمارستان‌ها، بانک‌ها و مراکز اداری و تجاری استفاده می‌شود.

درب شیشه ای سکوریت اتوماتیک مجهز به موتوری است که با اتصال به یک چشمی مخصوص و حساس، نزدیک شدن عابر به درب را تشخیص داده و به وسیله نیروی برق درب را حرکت می‌دهد. این مکانیزم باعث می‌شود که هم در زمان تردد عابرین صرفه‌جویی شده و هم با کاهش تماس دست، از گسترش آلودگی جلوگیری شود. ضمن اینکه مکانیزم اتوماتیک این درب و بسته شدن آن در زمانی که ترددی در ساختمان وجود ندارد باعث می‌شود از هدر رفتن انرژی نیز پیشگیری شود.

این مدل درب شیشه ای سکوریت علاوه بر سهولت در رفت و آمد باعث زیبایی بیشتر ساختمان شده و امنیت را تا جای ممکن ارتقا می‌دهد. محصولات زیر در صنعت تولید درب جزء درب‌های شیشه‌ای سکوریتی طبقه‌بندی می‌شوند که مجهز به موتور بوده و با نیروی برق کار می‌کنند:

  • درب شیشه‌ای اتوماتیک کشویی
  • درب اتوماتیک تلسکوپی
  • درب شیشه‌ای اتوماتیک لولایی
  • درب اتوماتیک کرو (قوسی)
  • درب اتوماتیک گردان (ریولوینگ)
  • درب اتوماتیک تاشو (فولدینگ)

 درب شیشه‌ای اسپایدری

نوع اسپایدری این محصول را می‌توان زیر مجموعه‌ای از درب‌های شیشه‌ای ریلی دانست؛ زیرا حرکت این درب‌ها نیز مانند درب‌های ریلی خطی است. یک پروفیل استیل با سطح مقطع لوله‌ای و یا مستطیلی اصلی‌ترین قطعه در این درب محسوب می‌شود.

این قطعه توسط یک سری قطعات اتصال‌دهنده به دیواره جانبی متصل شده و بدنه شیشه‌ای درب نیز توسط یک قطعه قلابی و یا آویزی شکل به ریل وصل می‌شود. لنگه شیشه‌ای درب توسط غلتک‌هایی که درون این یراق وجود دارد درون ریل حرکت می‌کند. درب‌های اسپایدری از جمله درب‌های بسیار مدرن و جدیدی هستند که حرکت خطی آنها باعث می‌شود به فضای کمی برای نصب نیاز داشته باشند.

برای تولید این محصولات غالبا از شیشه‌ای با ضخامت 10 میلی‌متر استفاده می‌شود. این شیشه بسته به سفارش مشتری می‌تواند طرح‌دار یا رنگی باشد.

برای افزایش مقاومت بدنه درب در برابر عوامل محیطی، معمولا یراق‌آلات این محصول را با نوع خاصی از استیل به نام استیل 304 تولید می‌کنند. استیل 304 جزء آن دسته از فلزاتی است که به راحتی زنگ نمی‌زند و از مقاومت بالایی برخوردار است.

درب‌های اسپایدری را معمولا به صورت تک لنگه تولید می‌کنند. از درب‌هایی کشویی و لولایی به عنوان رقیبان این محصول یاد می‌شود؛ اما با این وجود بسیاری از مشتریان به دلیل ظاهر جذاب‌تر، بین این سه گزینه، درب‌های شیشه‌ای اسپایدری را ترجیح می‌دهند و انتخاب می‌کنند.

قیمت درب شیشه سکوریت

همانطور که اشاره شد؛ درب‌های شیشه‌ای از هر نوعی که باشند می‌توانند به دو صورت اتوماتیک و دستی تولید شوند. یکی از اصلی‌ترین تفاوت‌هایی که بین محصولاتی که با این دو مکانیزم ساخته می‌شوند وجود دارد قیمت آنهاست.

علاوه بر مکانیزم طراحی شده برای درب، ابعاد نیز از جمله فاکتورهای مهمی است که قیمت محصول از روی آن محاسبه می‌شود؛ زیرا این ابعاد درب است که مشخص می‌کند تولیدکننده به چند متر شیشه سکوریت که ماده اصلی برای ساخت این محصول است نیاز دارد.

برای تولید درب‌های شیشه‌ای سکوریت علاوه بر شیشه، به متعلقات و فریم نیز نیاز داریم. به همین خاطر کیفیت یراق‌آلات مورد استفاده در تولید مانند انواع یراق آلات درب ضد سرقت یکی از عوامل تعیین‌کننده قیمت این محصول است.

جدای از همه این فاکتورها، هزینه نصب نیز بخش اعظمی از قیمت درب شیشه ای سکوریت را شامل می‌شود. این نکته مهم را نیز فراموش نکنید که برای نصب نوع اتوماتیک این درب باید هزینه نصب بیشتری پرداخت کنید.

بنابراین اگر انتخاب شما درب شیشه‌ای اتوماتیک باشد باید برای خرید و نصب این محصول در مقایسه با زمانی که مکانیسم درب دستی است هزینه بیشتری در نظر بگیرید. برای اطلاع دقیق از قیمت درب‌های سکوریتی کافیست که با کارشناسان مجموعه سهند درب تماس بگیرید.

خط میانی
خط میانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *